Paul Moers

AUTEUR
Share deze auteur
Vandaag lezing voorbereiden voor de global DIY summit in Berlijn op 8 juni. Mooi om te mogen doen! Participanten uit >50 landen
Retweeted paul moers (@paulmoers): Vandaag staat de wet van de Paractemaol al op plaats 68 bij managementboek.nl... t.co/UIwSz5fZgj
Paul Moers

Paul Moers is een van de beste marketingadviseurs van Nederland. In 2011 is hij door het Tijdschrift voor Marketing uitgeroepen tot een van de top marketeers van Nederland. In die top staat hij op nummer 6.

Hij is dé merkenexpert van Nederland en een veelgevraagd spreker. Daarnaast is hij vaak te horen op radio en tv wanneer de positie en strategie van een merk in het geding is.

Paul Moers was onder andere werkzaam bij Unilever, Albert Heijn en Gall & Gall.

 

Merk toch hoe sterk is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een toonaangevend boek op het gebied van merken. Zo geeft het  bijvoorbeeld een brede inzage in de belangrijkste stappen die genomen moeten worden om een merk tot een succes te maken.
Verschenen
Lees meer
In het nieuwe boek van Paul Moers, De kracht van passie, staat het inspireren van mensen centraal. Bedrijven die daar een speciaal zintuig voor hebben ontwikkeld zijn veel succesvoller dan bedrijven die deze bezieling niet op hun medewerkers en het publiek weten over te dragen.
Verschenen
Lees meer