Annemarie van Gaal

AUTEUR
Share deze auteur
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is auteur van de bestsellers Succes (35.000 ex. verkocht) en Ambitie  (22.000 ex. verkocht, Ondernemersboek van het jaar 2010). Ze is een specialist op financieel gebied.

Ze heeft een vaste column over financiële zaken in het Financieele Dagblad en in Margriet. Daarnaast werkt ze mee aan financiële tv-programma’s en is ze investeerder en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij

2e
druk
15 cruciale inzichten
Opvolger Ambitie Winst is voor een ondernemer nog nooit zo belangrijk geweest. De tijden dat je gemakkelijk een overbruggingskrediet bij de bank kon regelen als het tegenzat, zijn voorbij.
Verschenen
Lees meer
3e
druk
Hét boek bij het succesvolle tv-programma
Eindelijk is er het langverwachte boek Een dubbeltje op zijn kant. De twee kopstukken van dit RTL-4 programma, Annemarie van Gaal en John Williams, brengen hun jarenlange expertise nu in boekvorm.
Verschenen
Lees meer
Financieel gezond in 20 stappen
Met deze Financiële Workout van Annemarie van Gaal leer je aan de hand van een stappenplan je financiële doelen te bepalen en ook plannen te maken voor de toekomst.
Verschenen
Lees meer
Hoeveel geld je maandelijks binnenkrijgt weet je meestal wel, maar waar geef je het aan uit, en vooral: waarom? Hoeveel ben je bijvoorbeeld kwijt aan verzekeringen en heb je die allemaal nodig?
Je bent ondernemer of je wilt een eigen bedrijf starten. Wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen? Hoe maak je een bedrijfsplan en waar moet je zoal rekening mee houden?
zaterdag
15
november
12:10 Margriet Winter Fair
Op zaterdag 15 en zondag 16 november is Annemarie van Gaal te gast op de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs Utrecht.