Ruud Veltenaar

AUTEUR
Share deze auteur
@KoosGroenewoud Inmiddels top 5 Koos en nog steeds stijgend. Dank aan alle mensen die het besteld hebben. Veel lees… t.co/QNtI3u3CvX
@SpeltPeter Veel lees plezier Peter!
Ruud Veltenaar

Filosoof, TED-spreker, progressor, bijzonder hoogleraar en inspirator van transformatie

Een van ‘s werelds meest invloedrijke toekomstdenkers. Verzorgt honderden inspirimenten en colleges per jaar op alle continenten. Voor wereldleiders, bestuurders, ondernemers. Over een wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving.

Ruud inspireert mensen en organisaties om een bijdrage te leveren aan het creëren van een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Zijn visie en interventies knetteren van energie en brengen bewustzijn, verlangen, verbinding en actie.

Als filosoof, wetenschapper, scientivist en voormalig serial entrepreneur scheidt hij eenvoudig de zin van onzin. Zijn bewezen trackrecord als ondernemer, bestuurder en impact investeerder is indrukwekkend. Zo was Ruud onder andere de (co)founder van Planet Internet, Park-line, Parkmobile en bestuurder en impact investor bij Net Ventures.

Zijn motto: ‘Good People, Doing Good.’

zaterdag
28
maart
17:00 Bilthovense Boekhandel, Bilthoven
Op zaterdag 28 maart vindt in de Bilthovense Boekhandel de eerste Virtuele Signeersessie plaats: Ruud Veltenaar en Leen Zevenbergen signeren hun boek voor degenen die de sessie via een online verbinding bijwonen.