Boeken

Boeken
Hier vindt u de boeken en e-books die worden uitgegeven door Bertram + de Leeuw. U kunt ze hier meteen bestellen.
Over staatsschuld, werkende armen en nieuwe economische groei
  Op 15 augustus 1971 kondigde Richard Nixon een besluit aan dat de financiële wereld schokte: Hij koppelde de waarde van de Amerikaanse dollar los van de goudwaarde.
Verschenen
Lees meer
2e
druk
125 snelle wereldrecepten
125 Wereldrecepten in een geheel herziene editie, aangevuld met 25 nieuwe recepten. En nu ook uitgevoerd in het formaat van de overige delen van deze succesvolle kookboekenserie van Sofie en Jorrit.
Verschenen
Lees meer
Zelf Fermenteren, eenvoudig, lekker en gezond
Sinds de verschijning van Verrot lekker in 2015 heeft fermenteren in Nederland een vlucht genomen en zijn er meer dan 20.000 exemplaren van dit standaardwerk bij enthousiaste fermenteerders terechtgekomen.
Verschenen
Lees meer
A Culinary Journey Rooted in Tradition
  Roootin’s Iranian Kitchen offers a close look into the kitchen of an Iranian family and their evolution from traditional flavours to a signature Roootin taste.
Verschenen
Lees meer
Levenslessen van een manager die door ziekte beter wordt
  Zeer openhartig beschrijft Jeroen Mol hoe het overleven van kanker voor hem positief uitpakte. De diagnose slingerde hem in een achtbaan van ervaringen, emoties en schijnbaar onmogelijke dilemma's.
Verschenen
Lees meer
Een andere kijk op waarde
Velen zien kapitalisme als bron van kwaad dat zo snel mogelijk afgeschaft dient te worden. Anderen vinden kapitalisme prima werken en zien duurzaamheid als een dure hobby die we ons niet kunnen permitteren.
Verschenen
Lees meer
5e
druk
55 bizar lekkere tosti-recepten
Van pittige pinda tot pulled chicken! Ben je gek op tosti’s maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen?
Verschenen
Lees meer
Het eerlijke moeder-boek
Het eerlijke moeder-boek vertelt hoe magisch, prachtig en onvergetelijk de kraamperiode en het eerste jaar moederschap is. Maar het is ook eerlijk over de uitdagingen: de onvermijdelijke identiteitscrisis, het moeten wennen aan het moederschap en de mogelijke schuldgevoelens.
Verschenen
Lees meer
10e
druk
Het alternatief voor onze roofbouwmaatschappij
Material Matters is een spannende ontdekkingstocht naar hoe we nadenken over onze rol op aarde. Een revolutionair boek, dat de wereld zoals wij die kennen volledig op zijn kop zet.
Verschenen
Lees meer
3e
druk
Methode voor duurzaam gewichtsverlies
Een boek dat je moet lezen voordat je ooit nog aan een crash-dieet begint: De hamster in je brein. Methode voor duurzaam gewichtsverlies. Dr. Felix Kreier en Dr.
Verschenen
Lees meer

Pagina's