Boeken

Boeken
Hier vindt u de boeken en e-books die worden uitgegeven door Bertram + de Leeuw. U kunt ze hier meteen bestellen.
Een praktische gids voor een geweldig liefdesleven
Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwenliefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig.
Verschenen
Lees meer
Mijn strijd tegen Chinese onderdrukking
  Oost-Turkestan, de bakermat van de Oeigoeren, komt in 1949 door afspraken tussen de Sovjet-Unie en China in Chinese handen. Hierdoor kan deze ‘poort naar het Westen’ door China met geweld worden ingelijfd.
Verschenen
Lees meer
80 dagelijkse recepten uit de keuken van een gepassioneerde chef
  PLANTAARDIG is de ultieme culinaire gids tot een rijk en vol, smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon. Ontdek hoe je heerlijk en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en leer hoe je zelf groenten kunt fermenteren.
Verschenen
Lees meer
Databanken en hun slagkracht bij opsporing en identificatie
Aan de hand van onze unieke DNA-code kunnen personen worden geïdentificeerd en opgespoord. DNA Zoekmachine vertelt over de ontwikkelingen en mogelijkheden van het gebruik van DNA-databanken.
Verschenen
Lees meer
Liefdevolle familierecepten van WereldOuders
In Latijns-Amerika is samen aan tafel gaan heel belangrijk. Het is een plek van verbinding en er is altijd plaats voor meer mensen. De recepten van de (over)grootmoeders, verbinden de Latijns-Amerikanen met wie ze zijn, de tradities en waardes die ze delen.
Verschenen
Lees meer
2e
druk
50 authentieke visgerechten en meer...
Schmidt Zeevis is al 100 jaar toonaangevend op het gebied van zeevis, de bereiding daarvan en vooral van het (culinair) genieten in Nederland en ver daarbuiten.
Verschenen
Lees meer
150 heerlijke recepten
Laat je inspireren door onze favoriete vegetarische recepten! Lekker en Simpel Vegetarisch met maar liefst 150 vegetarische recepten! Of je nou één keer per week of de hele week vegetarisch wil eten, met dit kookboek kun je vooruit.
Verschenen
Lees meer
7e
druk
Wildplukken heeft sinds de eerste editie van Het grote wildplukboek in 2013 een enorme vlucht genomen. Wildplukken is hip en trendy geworden, en Het grote wildplukboek een standaardwerk voor de fervente wildplukkers. 
Verschenen
Lees meer
Liefde en geluk in de 21ste eeuw
We hebben meer vrijheden dan ooit om onze persoonlijke dromen en idealen waar te maken, maar toch blijft de zoektocht naar geluk lastig.  Niet alles in het leven blijkt immers maakbaar.
Verschenen
Lees meer
5e
druk
Over staatsschuld, werkende armen en nieuwe economische groei
  Op 15 augustus 1971 kondigde Richard Nixon een besluit aan dat de financiële wereld schokte: Hij koppelde de waarde van de Amerikaanse dollar los van de goudwaarde.
Verschenen
Lees meer

Pagina's