Over Bertram + de Leeuw

Bertram + de Leeuw Uitgevers is een zelfstandige uitgeverij die in 2009 werd opgericht door Marij Bertram en Hendrik de Leeuw en is gespecialiseerd in commerciële non-fictie titels. In 2019 deed Marij Bertram een stapje terug en trad Emile Blomme als partner in de uitgeverij toe.

Bertram + de Leeuw richt zich op uitgesproken en originele boeken die bovendien commercieel interessant zijn (bestsellers). Boeken die ertoe doen, boeken die maatschappelijke betekenis hebben, auteurs met een missie. Boeken die zich ook stilistisch onderscheiden van de grijze middenmoot.

Een selectieve acquisitie en zorgvuldige redactionele begeleiding staan daarbij garant voor kwaliteitstitels.

Bertram + de Leeuw verwelkomt graag gevestigde auteurs, maar staat ook open voor nieuwe talenten. Met auteurs gaan we een partnership aan: de publicatie van een titel is een joint-venture waarbij alle boekopbrengsten op 50-50 basis worden gedeeld tussen auteur en uitgever. Een formule die voor alle partijen zeer vruchtbaar blijkt te zijn.

Boeken van Bertram + de Leeuw, zowel gebonden, paper back als e-book, worden op een moderne manier en met veel zorg uitgegeven en in de markt gezet. 

 

Foto: Hendrik de Leeuw en Emile Blomme

info@bertramendeleeuw.nl

Hendrik de Leeuw           Emile Blomme

+31646175600                +31613371236