Jorrit & Sofie

AUTEUR
Share deze auteur
Jorrit & Sofie

Jorrit en Sofie van Daalen Buissant des Amorie zijn de oprichters van het populaire kookblog lekkerensimpel.com met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand. Door hun succes richten zij zich fulltime op het schrijven over eten en het bedenken van recepten. Inmiddels hebben ze bij Bertram + de Leeuw vier succesvolle kookboeken uitgegeven en een bakboek.

 

‘Jorrit en Sofie laten met hun site zien hoe je op een simpele manier een lekkere maaltijd kunt bedenken.’

- Delicious Magazine

150 heerlijke recepten
Laat je inspireren door onze favoriete vegetarische recepten! Lekker en Simpel Vegetarisch met maar liefst 150 vegetarische recepten! Of je nou één keer per week of de hele week vegetarisch wil eten, met dit kookboek kun je vooruit.
Verschenen
Lees meer
29e
druk
Van het culinaire blog www.Lekkerensimpel.com
Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ is er nu het kookboek van Sofie en Jorrit Lekker & Simpel.
Verschenen
Lees meer
4e
druk
125 zoete recepten
Na diverse succesvolle kookboeken met voornamelijk hoofdgerechten, is het nu toch echt tijd voor een boek vol zoete recepten. De vraag ‘komt er ook nog een bakboek?
Verschenen
Lees meer
Alles voor de feestdagen
Jorrit & Sofe hebben speciaal voor de feestdagen een uitgave in tijdschriftformaat gemaakt. 64 pagina's vol met recepten, interviews, cadeautips en de leukste kerstfilms.
Verschenen
Lees meer
9e
druk
150 populaire recepten van Sofie en Jorrit
Het heeft even geduurd, inmiddels duizenden vragen en mailtjes verder, maar nu is het eindelijk zover… de nieuwe uitgave van het eerste kookboek van Lekker en Simpel is een feit.
Verschenen
Lees meer
3e
druk
Lekker en simpel
In dit nieuwe kookboek 100 Snelle Wereldrecepten vind je allemaal eenvoudig te maken wereldgerechten. Laat je niet afschrikken door sommige tongbrekende exotische namen en wees niet bang dat je door het hele land moet reizen op zoek naar dat ene vreemde ingrediënt.
Verschenen
Lees meer
8e
druk
200 recepten
Met dit boek hoef je maar één keer boodschappen te doen en maak je vijf verschillende gerechten. Met wortels maak je Indiase wortelsoep en zoete worteltaart en met kikkererwten kun je falafel en een rijstsalade met kikkererwten en mais op tafel toveren.
Verschenen
Lees meer