Felix Wilbrink

AUTEUR
Share deze auteur
@ErikuutLoo Die Aap hangt al vanaf het begin levensgroot aan de mouw!!!
@martinwoest @MergenMetz Met een knipoog, Gurth (Kurt) was de schildknaap van de Ivanhoe. Hij was varkenshoeder voo… t.co/GXf63YyCRQ
Felix Wilbrink

Felix Wilbrink  is culinair journalist voor dagblad De Telegraaf. Hij schrijft de dagrecepten, en de pagina Eten & Genieten op zaterdag.  En wekelijks een column over het wel en wee van culinair Nederland. In september 2010 mocht Felix de Wina Born Prijs in ontvangst nemen voor zijn inzet binnen de Nederlandse gastronomie. Wilbrink is een overtuigd voorvechter voor de echte slager, groenteman en bakker.  Hij eet graag botersla, meikersen, aardbeien, boekweitbrood, roomboter en boerenkaas en bij voorkeur  allemaal van Hollandse bodem.

2e
druk
Hoe maakte je ook alweer die kippensoep van Oma? Of die geurige stoofpeertjes met kaneel? En niet te vergeten de oer-Hollandse ossenstaartsoep. Felix Wilbrink’s Familierecepten staat vol favoriete klassieke recepten uit de Hollandse keuken die zijn overgegaan van oud op jong: van een degelijke gehaktbal en zelfgemaakte kalfsragoût tot broodpudding en authentieke huzarensalade.
Verschenen
Lees meer