Verrot lekker desembrood

DETAILS
Share dit boek
DIRECT BESTELLEN?
Verrot lekker desembrood
Eenvoudig bakken zonder gist

In dit boek leer ik je alles wat je moet weten om een desem-expert te worden. Christian behandelt de basisprincipes van het maken van een desemstarter: van het kiezen van het juiste meel tot het voeden en onderhouden van je starter. Hij onderzoekt de fijne kneepjes van de fermentatie en toont je hoe je dit proces kunt beheersen, en hij gaat uiteraard ook in op het vormen, insnijden, bakken en bewaren van het brood. Daarnaast geeft hij vele recepten voor verschillende soorten desembrood; van klassieke landbroden tot specialiteiten zoals brioche, remeseybrood en broden met allerlei soorten toevoegingen.

zondag
29
september
10:00 Ede
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen.
woensdag
18
september
19:30 Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim
Op woensdag 18 september geeft Christian Weij een workshop Fermenteren bij boekhandel Wagner naar aanleiding van zijn nieuw verschenen boek ‘Verrot Gezond’.
zaterdag
31
augustus
10:00 SmaakPark, nieuwe kazernelaan 2, gebouw D15, 6711 JC Ede
Ben je toe aan ‘next level’ fermenteren?