DETAILS

2e
drukVerrot lekker GEZOND
Het grote fermentatie kookboek
In deze nieuwe editie van het kookboek Verrot lekker gezond geeft Christian Weij een groot aantal nieuwe recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel tot vlees en vis. Door dagelijks verschillende soorten gefermenteerde producten te eten en te kiezen voor voeding die je eigen darmbacteriën stimuleren, kunnen we de natuur een handje helpen en onze gezondheid verbeteren.
Van zijn eerste boek Verrot lekker zijn inmiddels ruim 20.000 exemplaren verkocht.
zondag
29
september

10:00 Ede
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen.
woensdag
18
september

19:30 Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim
Op woensdag 18 september geeft Christian Weij een workshop Fermenteren bij boekhandel Wagner naar aanleiding van zijn nieuw verschenen boek ‘Verrot Gezond’.