Cécile Narinx

AUTEUR
Share deze auteur
Exact 50 jaar geleden stierf modeontwerpster Coco Chanel na een turbulent leven en een ellenlange carrière. Hoe baa… t.co/209iTc6DyE
Zou de 71-jarige Amerikaanse modediva Anna Wintour niet eens weggaan bij Vogue? Nee hoor, ze wordt ju...… t.co/29J1isRObK
Cécile Narinx

Cécile Narinx (Maastricht, 1970) is hoofdredacteur van Harpers Bazaar. Ze werd in 2012 uitgeroepen tot hoofdredacteur van het jaar (Elle).  Daarnaast is ze auteur van Geluk is een jurk, schrijft ze voor de Volkskrant en de VARAgids en is ze als modedeskundige regelmatig te gast bij DWDD. 

Ongevraagd stijladvies aan bekende mensen
Dé hitrubriek van de Volkskrant Hoofdredacteuren en stijlgoeroes Cécile Narinx en Arno Kantelberg spreken zich in ‘Smaak’ op vrolijke en scherpe wijze uit over de kleedstijl van Bekende Nederlanders.
Verschenen
Lees meer
Vijftien jaar geleden begon ze op de redactie van de Nederlandse ELLE; inmiddels geldt Cécile Narinx, die niet terugschrikt voor hakken van 15 centimeter, als een van de mode-iconen van het land.In Geluk is een jurk biedt ze ons een vrolijke blik achter de schermen van de internationale modewereld.
Verschenen
Lees meer

sitestat

De week van... Cécile Narinx

Cécile Narinx bij De Wereld Draait Door
Boekpresentatie Geluk is een Jurk
Cécile Narinx en Arno Kantelberg bij DWDD