Cécile Narinx

AUTEUR
Share deze auteur
@roosvonk @Reach @HHouwerzijl @kuitenbrouwer Die 'overknee' laarzen van Ollongren (Leontien van Moorsel heeft ze oo… t.co/6bHGW1nPtP
@LTriebels @BroekeNina Daar heb ik jaren geleden al met verbazing over geschreven, compleet met tips, maar het hiel… t.co/MyCAHzVzVS
Cécile Narinx

Cécile Narinx (Maastricht, 1970) is hoofdredacteur van Harpers Bazaar. Ze werd in 2012 uitgeroepen tot hoofdredacteur van het jaar (Elle).  Daarnaast is ze auteur van Geluk is een jurk, schrijft ze voor de Volkskrant en de VARAgids en is ze als modedeskundige regelmatig te gast bij DWDD. 

Ongevraagd stijladvies aan bekende mensen
Dé hitrubriek van de Volkskrant Hoofdredacteuren en stijlgoeroes Cécile Narinx en Arno Kantelberg spreken zich in ‘Smaak’ op vrolijke en scherpe wijze uit over de kleedstijl van Bekende Nederlanders.
Verschenen
Lees meer
Vijftien jaar geleden begon ze op de redactie van de Nederlandse ELLE; inmiddels geldt Cécile Narinx, die niet terugschrikt voor hakken van 15 centimeter, als een van de mode-iconen van het land.In Geluk is een jurk biedt ze ons een vrolijke blik achter de schermen van de internationale modewereld.
Verschenen
Lees meer

sitestat

De week van... Cécile Narinx

Cécile Narinx bij De Wereld Draait Door
Boekpresentatie Geluk is een Jurk
Cécile Narinx en Arno Kantelberg bij DWDD