Ruud Veltenaar

AUTEUR
Share deze auteur
As a TED-speaker, writer and inspirator of transformation, I contribute daily to a sustainable world and just socie… t.co/IYqkZnAvrE
RESET 3: "De Mens als God" van @mark_lynas. De negen planetaire grenzen zijn de moderne "Negen Geboden" (Biodiversi… t.co/MM7w8V96Bp
Ruud Veltenaar

Filosoof, TED-spreker, progressor, bijzonder hoogleraar en inspirator van transformatie

Een van ‘s werelds meest invloedrijke toekomstdenkers. Verzorgt honderden inspirimenten en colleges per jaar op alle continenten. Voor wereldleiders, bestuurders, ondernemers. Over een wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving.

Ruud inspireert mensen en organisaties om een bijdrage te leveren aan het creëren van een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Zijn visie en interventies knetteren van energie en brengen bewustzijn, verlangen, verbinding en actie.

Als filosoof, wetenschapper, scientivist en voormalig serial entrepreneur scheidt hij eenvoudig de zin van onzin. Zijn bewezen trackrecord als ondernemer, bestuurder en impact investeerder is indrukwekkend. Zo was Ruud onder andere de (co)founder van Planet Internet, Park-line, Parkmobile en bestuurder en impact investor bij Net Ventures.

Zijn motto: ‘Good People, Doing Good.’

Kies zelf je koers in de veranderende wereld
Once Upon A Future is een fascinerende expeditie naar een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Een intense beleving en confrontatie met onze belemmerende overtuigingen.
Verschenen
Lees meer
dinsdag
7
april
15:00 Boekhandel Paagman, Den Haag
Op zaterdag 14 april vindt de tweede virtuele signeersessie plaats van het boek Once Upon a Future van Leen Zevenbergen en Ruud Veltenaar bij Boekhandel Paagman in Den Haag.
zaterdag
28
maart
17:00 Bilthovense Boekhandel, Bilthoven
Op zaterdag 28 maart vindt in de Bilthovense Boekhandel de eerste Virtuele Signeersessie plaats: Ruud Veltenaar en Leen Zevenbergen signeren hun boek voor degenen die de sessie via een online verbinding bijwonen.